Две големи награди завоюва Теодора Стоянова в Анталия

Публикувано на пн, 14 окт. 2019
339 четения

С две големи награди се завърна от световен конкурс в Турция 9-годишната Теодора Стоянова от Велико Търново. Малката певица е завоювала Гран при в направление “Вокал” и Супер Гран при в направление “Мода” от XIII Международен телевизионен конкурс TV START 2019, който се провел в турския курорт Анталия.

Теодора занимава с поп пеене от 5 години и е ученичка на търновската певица Яница Русева. Арт компания “Нови звезди” , които организираха истински празник за децата на старата столица с провелият се конкурс “Принц и Принцеса на В. Търново”, бяха нашият представител за конкурса и бяха неотлъчно до нас през тези 8 дни, споделиха в знак на благодарност близките на момиченцето.

В оспорвана борба с 70  деца от Южна Африка, Казахстан, Русия, Украйна, Турция, Румъния и др. Теди е успяла да спечели най-голямата награда за вокал. В направление “Мода” търновката е отличена със Супер Гран при “Принцеса”. Освен задължителните ленти, корони, медали и статуетки, талантливата болярка е получила покани за конкурси в Египет и Украйна.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново