Разкриха кражба на 300 лв.

Публикувано на вт, 24 Сеп. 2019
283 четения

Кражба на пари разкриха служители на полицейското управление в Стражица. Сигнал за случая е получен на 12 септември тази година. По данни на тъжителя от дома на 88-годишна жена от сeло Нова Върбовка са били откраднати 300 лв. От проведените действия по разследването е установено, че извършители на деянието са две момчета на 12 и 14 години от село Лозен. Материалите по случая ще бъдат докладвани пред Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Стражица, с мнение за налагане на възпитателни мерки.
Взломна кражба на медни проводници от електропреносната мрежа на свищовското село Ореш, разследват служители на полицейското управление в Свищов. Сигнал за случая е получен на 20 септември. По данни на тъжителя откраднатия кабел е с дължина около 20 метра.
Кражба на акумулаторна батерия и фарове от лек автомобил “Фолксваген Голф”, разследват служители на РУ – Г. Оряховица. Деянието е извършено в периода 19-20 септември от паркинг на локомотивно депо – Г. Оряховица, чрез счупване на стъкло на задна врата. На местопроизшествието е извършен оглед. По двата случая са започнали досъдебни производство.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново