Сашо Топалов дава нов тласък на БСП в Елена, Борислав Вълев поема ръководството в Сухиндол

Публикувано на чт, 31 мар. 2016
441 четения

Нов тласък на БСП-Елена дава Сашо Топалов, когото делегатите избраха за председател на Общинския съвет на БСП по време на отчетно-изборната конференция във вторник.
Бившият кмет в четири мандата и настоящ общински съветник ще бъде делегат по време на 49-я конгрес през април.
БСП-Елена предлага за член на Националния съвет Валентин Ламбев. Конференцията издига кандидатурата на Михаил Миков за председател на БСП.Обновление и в редиците на БСП-Сухиндол
Борислав Вълев поема ръководството на БСП-Сухиндол. Той беше избран от делегатите на Общинската конференция, проведена в понеделник.
Реорганизация на градската и на общинската организациции на БСП, подмладяване на структурата, привличане на нови членове и продължаване на процеса по издаване на електронни членски карти, предвижда новият председател.
Борислав Вълев е 40-годишен. Заместник-кмет е в Община Сухиндол. Икономист по образование, магистър „Бизнес информатика“ от СА „Д. А. Ценов“ Свищов. Бивш зам.-директор в „РИТИ“АД Сухиндол, вътрешен одитор в община Сухиндол и старши експерт „Евро интеграция“ в община Сухиндол.
На 90 % сме изпълнили обещаното пред избирателите, каза в обстойния си отчет кметът на община Сухиндол инж. Пламен Чернев. Той благодари за неизменната подкрепа на социалистите в общината. Кметът припомни спечелените проекти по Програмата за развитие на селските райони, рекултивацията на сметището, вложените средства за инфраструктурни проекти в селата и полученото финансиране по Публичната инвестиционна програма на предходното правителство.
Кметът н Община Сухиндол инж.Пламен Чернев беше посочен за член на Националния съвет на партията. Градоначалникът ще е делегатът на БСП-Сухиндол на 49-я конгрес, реши още конференцията.
Сухиндолци подкрепят настоящия председател на БСП Михаил Миков за следващ мандат.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново