“Енерго-Про” въвежда три нови услуги за клиентите си

Публикувано на чт, 23 ян. 2014
1101 четения

“Енерго-Про” стартира три нови инициативи за улеснение и по-близки срещи с клиентите си, съобщи във Велико Търново управителят на електроразпределителната компания Стефан Абаджиев.

Те са по повод световния ден на потребителите. Първата е изнесен офис, който ще работи по график в по-малките населени места, където няма постоянни центрове за обслужване на клиентите. Двама служители по график ще консултират потребителите по всички услуги, които извършва дружеството с изключение плащането на месечните сметки за ток, поясни Стефан Абаджиев. От 10 до 15 часа на 13 май е посещението в Павликени, на 15 май- в Полски Тръмбеш, на 20 май – в Стражица и на 22 май изнесеният офис ще е в Елена.

Втората инициатива е “Енергиен консултант”. В центровете за обслужване на клиентите на “Енерго-Про” ще се дават индивидуални консултации как да намалим сметката си за ток. Експертите ще отговарят на всякакви въпроси, свързани с цената на тока и начина на нейното формиране.

Третата инициатива е “Приемен ден на ръководството”. По график се предвиждат организирани срещи в различните градове на Североизточна България с управителя на компанията Стефан Абаджиев и с Мария Димитрова, директор “Обслужване на клиенти”.

Здравка МАСЛЯНКОВА
видео Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново