“Етър” вдигна контузените, в пълна готовност за мача със “Септември”

Публикувано на пн, 11 сеп. 2017
167 четения

“Етър” вдигна контузените си футболисти и е в пълна готовност за гостуването на “Септември” днес. Заради наличието на 4-5 основни футболисти с травми и контузии треньорският щаб предпочете да не прави контроли в паузата и да възстанови футболистите.
Опитните Веселин Минев, Ерик Почански, Румен Руменов и Георги Сърмов вече са напълно готови и ще попаднат в групата за мача. Единствено защитникът Венцислав Василев още не е напълно възстановен и ще почива и в този мач.
В клуба вече картотекираха и преотстъпените от ЦСКА млади таланти Пламен Гълъбов и Никола Колев. Гълъбов вече тренира с “виолетовите” и също ще бъде в групата за мача, а Колев ще се присъедини към лагера в София, но няма да е в групата, тъй като още няма тренировка с отбора. Двубоят със “Септември” е днес от 20 ч. на Националния стадион “В. Левски”.
“Всички вече са на линия, нама да разчитаме само на Венци Василев. Гълъбов вече се присъедини към нас и е в групата. Никола Колев имаше малък проблем и ще се присъедини в понеделник.
Надяваме се да играем добре и да спечелим. Отиваме в София за трите точки. В серия сме от четири мача без загуба, съперникът също е в подем и това е предпоставка за един добър мач. Надявам се и зрителите да останат доволни. Но аз пак казвам, отиваме за победа, гоним си нашите цели, а основната цел на “Етър” е да спечели трите точки”, коментира старши треньорът Станислав Генчев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново