Антон Титов с първо място в клас RC3

Публикувано на пн, 11 сеп. 2017
110 четения

Антон Титов с навигатор Динко Георгиев записа най-предно класиране от екипажите на “Мегапорт” в 37-ото международно рали Сливен. Състезаващият се със “Ситроен DS3 R3 Макс” пилот оправда очакванията и спечели първо място в клас RC3. Титов се класира на втора позиция при автомобилите с един двигателен мост, от участващите в българското първенство пилоти е четвърти, а в генералното класиране е на шесто място.
В отборното класиране тимът зае призовото трето място, на 35 секунди след победителите от “Хюндай Рейсинг”. От великотърновския клуб ралито завърши още един екипаж. Светозар Колев и Павлин Калчев с “Рено Клио” са осми в клас RC4. Мирослав Ангелов отпадна от надпреварата поради проблеми в автомобила.
Със спечелените точки за второто място от съботния ден Ангелов и Еди Сивов запазват втората позиция в генералното класиране на шампионата – на 18.2 т. от лидерите Стратиев/Борисов преди финала на шампионата рали Стари столици на 8 октомври. Пламен Стайков, сега състезаващ се под грузински флаг, за втора поредна година спечели Сливен рали и се придвижи до трето място в шампионата.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново