Търновската неонатология получи дарение

Публикувано на ср, 24 Апр. 2019
417 четения

Отделението по неонатология на МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов” получи нови като дарение инхалатори, ръстометър и и теглилка. Те ще улеснят ежедневната работа покрай грижата за най-малките пациенти. Благодетел е фирмата “Таксбек  груп Велико Търново”, която за поредна година подкрепя отделението, дарявайки нова апаратура.

“Ние сме щастливи и горди от това, че можем да помагаме на децата в най-крехка възраст и в същото време в най-важния период от началото на техния живот. Поднасяме огромни благодарности и поклон пред професионализма и отдадеността на медицинския персонал и лекарите в Неонатологията във В. Търново. Когато виждаме с каква страст работят те и каква неземна грижа полагат, това дава още повече смисъл и в нашата мисия като спонсори”, заяви офис мениджърът на фирмата Цветанка Иванова.

“Благодарим на фирмата, която всяка година ни помага с консумативи. Тази година най-голяма нужда имахме от теглилки и инхалатори, защото това са неща, които всеки ден се ползват за бебета”, заяви началникът на отделението д-р Кина Николова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново