След 84 дни в болница изписаха баща на две деца, пострадал в жестока катастрофа

Публикувано на ср, 2 Дек. 2020
21936 четения

След 84 дни в болница Янчо Смолецов вече е изписан и се е прибрал у дома при семейството си. Мъжът пострада в тежка катастрофа на 5 септември и беше настанен за лечение в УМБАЛСМ “Пирогов”. Дълго време бе в кома и претърпя множество операции. В борбата за живота му се е наложила ампутация на дясната подбедрица. Въпреки изпитанието мъжът преминава през него, за да може да се върне при двете си деца и съпругата си.
Апелът на неговите близки и приятели за необходимостта от средства за лечението му за кратко време обедини много хора. “Предстои му дълъг път до напълно възстановяване, но е силен духом и е готов да поеме всички предизвикателства и да се адаптира към новия си начин на живот. Неговата сила и още по-силна воля удивява всички ни всеки изминал ден”, споделят неговите близки.
Следващата стъпка във възстановяването му е поставяне на протеза. “Искаме искрено да благодарим на всички, от името на Яни и неговото семейство, за подкрепата и даренията. Това означава страшно много за нас! Ако желаете да дадете своя принос, GoFundMe е все още активен и дори най-малката сума ще помогне за медицинските сметки и за протезата”, споделят още във фейсбук страницата “Всички заедно за Яни”.
Всеки, който иска да помогне, може да го направи като дари средства на разкритата банкова сметка:

Янчо Костадинов Смолецов
IBAN:
BG33BUIN95611000240441
Валута на сметката: BGN
BIC/SWIFT код:
BUINBGSF.
автор: Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново