Денислав Соколов загуби битката с рака

Публикувано на вт, 2 Апр. 2019
11859 четения

25-годишният Денислав Соколов, който страдаше от остеосарком, е загубил битката със заболяването на първи април. Тъжната вест съобщиха организаторите на редица благотворителни инициативи за лечението на младия баща в социалните мрежи.

Туморът в коляното му бе открит преди две години, когато с помощта на стотици хора за много кратко време бе събрана сумата от близо 100 000 лв. за спешна операция в турска клиника. Операцията е успешна, но при контролни прегледи в края на м.г. медиците откриват разсейки. След направени нови 15 курса в Турция, Денислав се прибира във В. Търново и получава излив на белия дроб. В София са отказали да бъде приет за източване на водата, но е приет веднага в болницата в старата столица. Манипулацията е направена, но състоянието му се влошава и го изпращат отново в Турция по спешност, където е починал.

„Ще помолим за търпение, докато бъде преместен в България.  Дълго време водехме тази битка и за жалост не успяхме да спечелим. Искрени благодарности на всички, които бяха съпричастни и дадоха всичко от себе си. Всички дарения ще бъдат използвани за преместването и сбогуването с Дени”, обясниха близките му.

Александра ДИМОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново