Златни и сребърни медали за свищовските хокеисти от турнир за купа “Цветан Радославов”

Публикувано на вт, 27 сеп. 2016
282 четения

Турнир по хокей за деца до 12 г. и момчета и момичета до 14 г. за купа “Цветан Радославов” се проведе в Свищов, като част от празниците на града “Свищовски лозници” и част от календара на БФХТ.
При децата участваха отборите на СКХТ “Дунав” (Свищов), “Локомотив” (Червен бряг), “Евлоги Георгиев” (Тръстеник) и “Христо Ботев” (Байкал). На първо място се класира отборът на “Локомотив” от Червен бряг, на второ място е свищовският “Дунав”, трети “Христо Ботев” и четвърти “Евлоги Георгиев”. Индивидуална награда за най-полезен състезател получи Християн Василев от “Локомотив”.
Още по-успешно бе представянето на свищовските хокеисти при момичета и момчета до 14 г., където участниците бяха СКХТФ “Дунав”, “Христо Ботев” и “Евлоги Георгиев”. Свищовлии станаха първи, следвани от тимовете от Байкал и Тръстеник. При индивидуалните награди за най-полезен състезател бе обявен Даниел Кръстев от “Дунав” (Свищов).
Купата и медалите на победителите бяха връчени от изпълнителния директор на БФХТ доц. д-р Антонов и представители на СА “Д.А.Ценов”. Отборите на СКХТФ “Дунав” бяха водени от мениджъра д-р Николай Марков и треньорите Радослав Радков и Николай Русев.
СКХТФ “Дунав” благодари на невероятната си публика и посвещава победите си на празниците на град Свищов “Свищовски лозници”. Благодарим на нашите спонсори и съмишленици и на Община Свищов за подкрепата при организиране и провеждане на турнира, заяви председателят на клуба Мариана Маркова.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново