Зимният турнир в ДКС “Васил Левски” стартира днес с 24 участващи отбора

Публикувано на пн, 8 ян. 2018
430 четения

Зимният турнир по футбол на малки врати стартира днес в ДКС “Васил Левски”. Общо 24 отбора се включват в тазгодишното издание на очакваната винаги с интерес надпревара. Те бяха разпределени в шест групи от по 4 отбора на тегления в петък жребий. С интерес се очаква представянето на традиционно силни отбори като “Лайтс”, “Ресен”, “Тера трак”, “Янтра” (Драганово), “Водстрой” и други.
Изключително интересна ще бъде група “А”, която се очертава като “желязна”. В нея попаднаха тимовете на “Лайтс”, “Ив Комерс”, “Водстрой” и “Болярите”. В група “Б” ще спорят един срещу друг отборите на “Яна-1” (Ресен), “Ужас” (Присово), “Френдс” и “Телепол”. В състава на група “В” са “Ветеран турист”, “Епъл”, “Победа” (Кесарево) и “Стима”, а в група “Г” – “Янтра” (Даганово), “Илстрой”, “Билдинг къмпани” и “Табако трейд”.
Миналогодишният шампион “Тера трак” е в група “Д” заедно с отборите на “Банка ДСК”, “Яна-1” (Ресен) и “Случаен превоз”, а в група “Е” за първите места ще спорят “Фемили груп”, “Ресторанти Щастливеца”, “Мусала брокер” и “Долапчиеви”.
Интересното е, че за първи път в турнира ще има и отделна надпревара за ветерани. Както “Янтра ДНЕС” вече писа, ще се включат четири отбора от футболисти, навършили 40 г. Това са “Мастър пик”, “Ивайло” (Килифарево), “Амфора” и “Старите приятели”.
Мачовете са с времетраене от две полувремена по 20 минути. В предварителната фаза ще бъдат ръководени от по един съдия, а в елиминационната от по двама.
Зимният турнир започва тази вечер с мачовете: 17:00 ч. “Ивкомерс” – “Лайтс”, 18:00 ч. “Водстрой” – “Боляри”, 19:00 ч. “Ресен” – “Телепол” и 20:00 ч. “Ужас” (Присово) – “Френдс”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново