Юношите старша възраст на “Етър” отстъпиха с 3:1 на “Левски” (Стр)

Публикувано на ср, 19 авг. 2015
159 четения

Старшата възраст на “Етър” загуби с 3:1 в Стражица от мъжкия отбор на местния “Левски”. Мачът бе по повод празника на Стражица – Голяма Богородица. Етърци поведоха в резултата преди почивката, но след нея домакините направиха пълен обрат. Александър Цонев възстанови равенството, а малко по-късно заработи дузпа, от която Атанас Евтимов направи 2:1. Крайното 3:1 фиксира Борислав Иванов, който се откъсна сам срещу вратаря на етърци, финтира го и изпрати топката в мрежата зад гърба му.
Долна ОрЯховица би с 2:0 като гост
В крайно интересен мач “Янтра” (Полски Тръмбеш) отстъпи с 0:2 на “Долна Оряховица”. И в двата тима имаше доста бивши футболисти на “Етър” и “Локомотив” (ГО). Играещият треньор на домакините Калоян Илиев пропусна да открие резултата, след като финтира защитник и вратаря на гостите, но не успя да вкара. Добри възможности се разкриха още пред Пламен Иванов, останал сам срещу долнооряховския страж, както и пред Здравко Асенов.
Марин Бешев в 25-ата минута се откъсна отдясно и с удар по диагонала направи 0:1. В началото на втората част на мача, ръководен на ниво от младия рефер Михаел Павлов, Адриян Стоев бе изведен с двойно подаване срещу вратаря на “Янтра” (ПТ) и оформи крайното 0:2.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново