Йордан Апостолов измислил “влакчето на победата” в “Локомотив” (ГО)

Публикувано на чт, 9 окт. 2014
927 четения

След победата в Добрич с 4:3 за пореден път през това първенство футболистите на “Локо” (ГО) направиха “влакче на победата”. Това вече се превърна в традиция за тима този сезон след всяка спечелена победа.
“Влакчето” дебютира след изразителната победа с 4:0 в Мездра и продължава неизменно след всеки спечелен мач. Локомотивът на “влакчето на победата” е халфът Йордан Апостолов, който дойде от “Ботев” (Враца) в началото на сезона. Данчо играе с късметлийския си номер 88 – годината, в която е роден. “Композицията” е синоним на задружната игра на момчетата. Символизира добре смазана машина, която е на път да прегази всички съперници, обясни инициаторът Апостолов.
“Това влакче го помня от много малък, може би съм бил на 4-5 години. За първи път го видях на мач с “Локомотив” (София) след сладка победа. Когато прегазихме Мездра навън, си помислих, че и ние трябва да го направим, за да знаят всички, че оттук нататък сме истински локомотив. Идеята се прие чудесно от момчетата. Правим го за феновете, като начин да им се отблагодарим за голямата подкрепа, затова, че са с нас и в трудните моменти. Ще дадем всичко от себе си да радваме хората и влакчетата да са все по-начесто”, заяви водачът на композицията.
Кариерата на 25-годишния футболист тръгва от школата на “Левски” и минава през “Литекс”. След това продължава в “Славия”, където подписва и първия си професионален договор, обличал е и фланелките на “Балкан” (Ботевград), “Чавдар” (Бяла Слатина), “Етър”, “Марек” и “Ботев” ( Враца).
Договорът на Апостолов с горнооряховци е за една година, но се надява да остане в тима и през следващия сезон.
А. АТАНАСОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново