“Янтра” (ПТ) разбит с 1:4 от “Спартак” (Пл)

Публикувано на вт, 7 сеп. 2021
73 четения

“Спартак” (Плевен) взе трите точки в Полски Тръмбеш срещу Янтра в мач от петия кръг на Северозапад. Гостите бяха безмилостни към грешките на съперника, а герой за тях стана Кристиян Иванов, записал хеттрик.
В началните десетина минути обаче домакините създадоха две ситуации, но Тони Маречков и Николай Иванов не се възползваха. Точно обратното направи в 9-ата минута Преслав Антонов от объркването в защитата на противника. После Марио Балъков пропусна да изравни. Домакините имаха затруднения при изнасяне на топката, трудно се справяха с високата преса на плевенчани и допускаха грешки при изнасяне на топката. В 29-ата минута Кристиян Иванов беше най-съобразителен при суматоха в наказателното поле и с глава удвои.
Втората част започна с размяна на атаки и в 58-та минута Виктор Василев можеше да намали преднината на гостите, но би край страничния стълб. Буквално при ответната атака Кристиян Иванов почти от упор разстреля с удар от въздуха Радо Рашков за 1:3. След още 180 секунди отбраната на “Янтра” не успя да изнесе топката, Кристиян Иванов я овладя и с удар от границата на наказателното поле стигна до хеттрик в срещата, вдигайки на 0:4. В 71-та минута Любомир Генчев фиксира крайното 1:4 от наказателен удар.
В класирането “Спартак” разделя първо-трето място с “Локомотив” (ГО) и “Севлиево” с по 13 точки, а тръмбешчани са 11-и с 4 точки.
“Янтра”: Радослав Рашков, Бранислав Ботев, Емилиян Ангелов, Красен Славчев, Исмаил Мастънов, Янислав Илиев, Николай Иванов, Тони Маречков, Виктор Василев, Марио Балъков, Любомир Генчев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново