“Янтра” (Полски Тръмбеш) загуби от габровци без четирима титуляри

Публикувано на вт, 13 февр. 2018
536 четения

“Янтра” (Полски Тръмбеш) отстъпи с 5:3 в контрола от съименника от Габрово на терена в Царева ливада. Тръмбешчани обаче играха без четирима основни футболисти. Емил Копаранов, Владимир Атанасов, Пламен Костадинов и Стефан Ангелов пропуснаха двубоя и това определено се отрази на тима. Четиримата по същото време бяха в Белград, където отпразнуваха шампионската си титла на зимния турнир по футбол във Велико Търново, на който играха от името на “Лайтс”.
Тръмбешчани не започнаха добре в Царева ливада и набързо получиха пет гола. После обаче две попадения вкара Исмаил Мастънов, едно добави Михаил Кулов.
Дебют направи привлеченият от “Левски” (Лясковец) Али Кязимов, който остави много добри впечатления на зимния турнир във В. Търново. Следващата проверка е в неделя от 14:00 ч. с “Бенковски” (Бяла).
50 000 лева ще получи тази година ФК “Янтра” (П. Тръмбеш) от общинската хазна, съобщи председателят му Любомир Ламбев. Субсидията е заложена в Бюджет 2018 и е за представителния мъжки тим и детско-юношеската школа. От Община Полски Тръмбеш предвиждат след приключване на първенството и цялостно реновиране на терена на градския стадион. То обаче е свързано и с представянето на отбора в трета дивизия и запазване мястото в нея. Бюджетът предвижда средства и за двата клуба, които се състезават в областните групи. “Вихър” (Раданово) получава 4500 лева, три бона ще подкрепят “Устрем” (Масларево).

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново