“Янтра” (П. Тръмбеш) взе Рашков, Кр. Славчев и Додуров

Публикувано на ср, 5 юли 2017
167 четения

Новият член на Северозападната Трета лига “Янтра” (Полски Тръмбеш) се подсили за предстоящото първенство в третия ешелон. Тимът обаче ще запази основния си състав, с който спечели първенството на Елитната областна група, съобщи председателят на Управителния съвет на клуба Любомир Ламбев.
Вече са ясни иманата на четирима нови играчи – това са вратарят Радослав Рашков, халфовете Красен Славчев и Цецо Додуров и нападателят Борислав Иванов. Интересното е, че и четиримата идват от ОФК “Павликени”.
Отборът започна подготовка в понеделник, като старши треньор ще продължи да е Калоян Илиев. Вероятно той ще привлече и други състезатели, но засега сигурни са четиримата.
Финансирането на клуба ще бъде осигурено от Общината и фирмата спонсор “Лайтс”. Очаква се от общинската хазна да бъдат отпуснати още 40 000 лв. с решение на местния парламент.
От тази седмица започна и работата по стадиона. Тръмбешчани разполагат с добър терен, който се поддържа, и нови съблекални. По препоръка на Зоналния съвет на БФС във В. Търново ще бъде изградена ограда около резервните скамейки и зоната на служебните и длъжностните лица. Предвижда се още една скамейка, за лекаря, делегата на БФС и четвъртия съдия. Ще бъде обособен сектор за гостуващата публика и подменени пейките по трибуните. Инспекцията на Зоналния съвет е насрочена за края на юли и Любомир Ламбев се надява изискванията да бъдат изпълнени на 90 %.
Клубът ще продължи да поддържа и детско-юношеската школа, която има отбори при старшата и младшата възраст, децата и подготвителните групи.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново