“Янтра” (Др), “Водстрой” и “Тера трак” също с пълен актив в турнира

Публикувано на ср, 20 ян. 2016
249 четения

Още три отбора са с пълен актив от 6 т. след изиграването по два мача от зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски” – това са “Янтра” (Драганово), “Водстрой” и “Тера трак”.
В понеделник паднаха рекордните 31 гола за един ден досега в надпреварата. В група Г “Куцаров спорт” отнесе “Волтрон” с 6:0. Калоян Събев се отличи с хеттрик, два гола отбеляза Евгени Гроздев, един вкара Стефан Монин още преди почивката.
Втора победа грабна “Янтра” (Драганово), който удари с 4:2 “Няма смисъл”. Евгени Личев изведе победителите напред в 8-ата минута, но в 12-ата Ангел Димитров изравни. Второто полувреме тръгна с бърз гол на Петко Петков за 2:1, след което Пламен Станчев и Юлиян Борисов предрешиха крайния изход и разликата набъбна на 4:1. Малко преди края Иван Ефтимов направи загубата на “Няма смисъл” по-почетна.
“Тера Трак” и “Водстрой” от група Д вече са сигурни за четвътрфиналите. “Тера трак” след 14:0 на старта сега записа успех с 6:1 срещу “Гранде”. Този път се развихри Илиян Димитров, който се разписа четири пъти. По един гол добавиха Георги Колев и Тихомир Маринов. За горнооряховския “Гранде” се отчете Цветан Илиев.
“Водстрой” също се движи без грешка, като разби с 10:2 “Тогеди”. Куриозното бе, че до почивката резултатът бе 1:1. За “Тогеди” Стамен Дончев вкара в 7-ата минута, но от победителите Валентин Антонов и Венцислав Миленов записаха по три гола в личната си сметка, два добави Ивайло Иванов, по един Любомир Борисов и Тони Паликрушев. Вторият гол за победените бе дело на Илия Вачев в 32-ата минута.
Днес от 17 ч. “Брайтън” – “Илстрой”, от 18 ч. “Продължаваме напред” – “Геги Трейд”, от 19 ч. “Амфора” – “Палавници” и от 20 ч. “Gang Bang” – “Аутсайдерите”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново