“Студентите” завършиха 0:0 с “Вихър” (Славяново)

Публикувано на пн, 23 ян. 2023
171 четения

Без голове – 0:0, завърши втората контрола на свищовския “Академик” срещу гостуващия отбор на “Вихър” (Славяново). Първоначално “студентите” трябваше да играят срещу “Левски-2007”, но тъй като съперникът още не е започнал подготовка, за спаринга бе потърсен тимът от Славяново.
През почти целия мач отборът на “Академик” доминираше, а гостите разчитаха предимно на контраатаки и статични положения да създадат опасност пред свищовската врата. Отлично се включиха всички нови попълнения, които загатнаха за добър потенциал в отбора за втората половина на шампионата. Играчите на “Академик” създадоха няколко положения, завършили без попадение. На няколко пъти вратарят и защитниците на “Вихър” се наложи да се намесват решително, като предотвратиха сигурни попадения.
Пред другата врата Виктор Владимиров веднъж спаси чисто положение, сред като футболист на гостите бе изведен очи в очи с него. Стражът се намеси отлично и при един далечен изстрел, а при последвалото меле Кристиян Иванов изчисти в ъглов удар. До края на срещата треньорите на двата отбора дадоха шанс за изява на повечето футболисти в групата за мача и пробваха различни тактически постройки.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново