“Павликени” започна подготовка, първата контрола е с “Янтра” (Гб)

Публикувано на пт, 6 февр. 2015
217 четения

Подготовката си за пролетния полусезон започна в сряда съставът на ОФК “Павликени”. Тимът стартира последен от отборите от региона, но тъй като подновяването на първенството в Северозападната “В” група е на 15 март, ще има достатъчните 40 дена за подготовка.
24 футболисти се явиха за първото занимание, водено от старши треньора Милен Петков. Основният състав от есента е запазен, като има и няколко нови футболисти, които засега са на проби. Те са от школите на “Локомотив” (ГО), “Видима-Раковски” и “Янтра” (Габрово), като ще има и от Велико Търново, очакват се и още момчета, заяви Милен Петков. Играчите на “Павликени” тренират на помощния терен в града. Първата контрола ще бъде на 15 февруари (неделя) срещу “Янтра” (Габрово), като не е уточнено къде ще се играе, но ще е в зависимост от времето. На 28 февруари пък павликенчани гостуват на “Етър”. Ще има още проверки с “Левски”, “Трявна” и други, като датите тепърва ще се уточняват.
След първия мач с “Янтра”, от 16 февруари наставникът Милен Петков планираше да събере отбора на десетдневен лагер. “Дотогава всички нови ще са дошли и групата ще е оформена. Събирам играчите, но не точно на лагер, тъй като част от тях денем работят. Ще тренираме, ще им бъде подсигурена вечеря и ползване на басейна”, поясни Милен Петков.
ОФК “Павликени” завърши есента на 12-о място от 14 отбора, но намеренията са напролет да влезе в десетката, а при добро представяне дори да гони 7-8 място.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново