“Павликени” разби с 4:0 дряновци, на крачка от челната шестица

Публикувано на вт, 17 Ное. 2020
449 четения

“Павликени” разби с 4:0 “Локомотив” (Дряново) и затвърди седмото си място в таблицата. Стефан Гинчев за пореден път показа головите си умения, като до почивката даде аванс на домакините с попадения в 8-мата и 20-ата минути.
Преди почивката домакините подложиха на сериозен натиск дряновския тим и можеха да увеличат още аванса си, но направиха пропуски, добри намеси имаше и вратарят на съперника. Второто полувреме се разви по сценария на първото, но в главно действащо лице се превърна Никола Какамъков. Атакуващият футболист се разписа в 48-мата и 55-ата минути, завършвайки поредните хубави атаки на домакините.
В следващия кръг в неделя играчите на старши треньора Димитър Тодоров гостуват на “Вихър” (Славяново), който е точно преди тях във временното класиране, и при победа могат да влязат и в челната шестица.
“Павликени”: Венцислав Димитров, Ивайло Маринов, Георги Христов, Борислав Гецов, Ивайло Велчев, Цветомир Додуров, Александър Узунов, Йордан Петев, Никола Какамъков, Стефан Гинчев, Красен Трифонов.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново