“Павликени” отложи старта на предсезонната подготовка

Публикувано на чт, 2 февр. 2017
183 четения

Третодивизионният ОФК “Павликени” отложи старта на предсезонната си подготовка. Причината е провеждащият се в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново зимен турнир по футбол на малки врати, съобщи старши треньорът на павликенчани Милен Петков.
Той бе планирал да свика футболистите на първа тренировка вчера, но заради участието на част от тях в зимния турнир се е отказал. Неколцина от основните му играчи обличат екипите на полуфиналистите в надпреварата, в която снощи се играха полуфиналите, а днес са мачовете за 3-4 и 1-2 място.
Подготовката на павликенчани за пролетния полусезон ще стартира в понеделник, 6 февруари, уточни Милен Петков. На този етап той предвижда контролни срещи с отборите на “Академик” (Свищов), “Левски-2007” (Левски) и “Янтра” (Габрово).
Засега единственият възможен напускащ е Емил Копаранов. Полузащитникът е получил оферта от “Севлиево”, която вероятно ще приеме.
Очакват се и състезатели на проби, чийто имена Милен Петков на този етап не пожела да назове. Първенството на Трета лига Северозапад се подновява през март, като “Павликени” на старта е домакин на “Партизан” (Червен бряг).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново