“Павликени” не успя да преодолее “Вихър”

Публикувано на вт, 11 окт. 2016
139 четения

Павликенчани завършиха наравно 1:1 у дома срещу “Вихър” (Славяново), въпреки че имаха лек превес в, общо взето, равностойния мач. Възпитаниците на Милен Петков започнаха по-настойчиво и още във 2-ата минута Димитър Кушев стреля силно от границата на наказателното поле, но вратарят на гостите отби топката в гредата и тя не пресече голлинията. Последва контра на “Вихър”, която създаде проблеми на отбраната на домакините, но не промени резултата. В 39-ата минута Свилен Василев върна топката към линията на вратарското поле, където Борислав Иванов я намери добре за 1:0.
В началото на втората част Кушев можеше да реши мача, като излезе сам срещу вратаря, но би в краката му. Грешка в защитата на павликенчани позволи на гостите да изравнят чрез Скорчев в 71-ата минута.
Последната четвърт част от мача премина при постоянен натиск на павликенчани и поредица от центрирания, които обаче не донесоха мечтания победен гол.
“Момчетата се стараха и съм доволен от влагането, но играта не ни вървеше и това е основната причина да не запишем победа”, коментира старши треньорът на “Павликени” Милен Петков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново