“Павликени” бие с 1:0 в Берковица

Публикувано на вт, 27 сеп. 2016
226 четения

Гостите имаха желание мачът да се изиграе в Павликени заради празника на града, но това не се случи и те гостуваха в Берковица, както е по програма. Успехът с 2:1, дошъл с голове на Цветомир Додуров и Борислав Иванов, изведе тима на шестото място.
“Можехме да решим срещата далеч преди нейния край, но направихме пропуски. През първото полувреме Борислав Иванов и Димитър Цонев можеха да открият резултата от непосредствена близост, а Киров нацели греда, също от много добра позиция.
В 40-ата минута логично поведохме, като Цветомир Додуров засече с глава центриране за 0:1. След почивката домакините от Берковица опитаха да натиснат, но ние им отговорихме с контри, и на практика в нашия актив са по-чистите голови възможности. Те се разкриха пред Димитър Димитров, Борислав Иванов и Димитър Цонев. В 70-ата минута Кушев напредна отляво и намери Борислав Иванов, който не сбърка за 0:2. До края отборът на “Ком” продължи да напада, но ние се защитавахме много добре и допуснахме само далечни удари. Малко преди края Ани Петков вкара почетния гол за берковчани при единствения им пробив”, коментира тре-ньорът Милен Петков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново