“Павликени” би “Видима” с голове на Димитър Кушев и Милен Михайлов

Публикувано на пт, 1 авг. 2014
466 четения

С голове на Димитър Кушев и Милен Михайлов отборът на ОФК “Павликени” победи с 2:0 “Видима-Раковски”. Мачът бе двуостър и много оспорван. Гостите от Севлиево опитаха пробиви по фланговете, но внимателно действащата отбрана на домакините не допусна изненада. Добър мач на вратата на павликенчани направи новопривлеченият вратар Мирослав Киров, който извади силни далечни удари, а при един от тях топката срещна гредата зад него. Отлично в средата на терена се включи вече бившият етърец Ивайло Тодоров, който с Емрах Шабан формира силна двойка още при дебюта си. Стефан Гинчев се откъсна и бе спрян с нарушение от Георги Стойчев, но реферът реши да не показва червен картон.
През втората част “Павликени” натисна, въпреки многото смени в двата тима. Добре се включиха младите Марин Пендов и Захари Захариев, а Стефан Гинчев създаде много работа на севлиевската отбрана. В 57-ата минута той намери Димитър Кушев, който финтира двама бранители и с мощен шут откри резултата – 1:0.
Десетина минути по-късно Ивайло Тодоров отне топката в средата на терена и изведе Милен Михайлов, който стреля в обратния ъгъл за 2:0. До края вратарят на “Видима-Раковски” спаси изстрели с глава на Кушев и Светлин Стоянов. След двубоя старши треньорът на павликенци Илия Пендов освободи четирима играчи.
Следващата контрола на ОФК “Павликени” е днес от 18:00 ч., когато приема у дома румънски отбор от гр. Плоещ.
Анатоли ПЕТРОВ 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново