“Офроуд 4х4 extreme trial” се проведе в Павликени

Публикувано на ср, 28 сеп. 2022
154 четения

Павликени за поредна година беше домакин на състезанието “Офроуд 4х4 extreme trial”. Състезанието е инициатива на Община Павликени. На старото стрелбище, северно от града, се състезаваха 37 екипажа. Най-добрите пилоти от цялата страна се надпреварваха в 5 класа. Новост тази година беше специалният клас АТВ за 5-10-годишни млади състезатели.
Начало на състезанието даде кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов. “Радвам се, че съумяхме да започнем това събитие и че всяка следваща година успяваме отново да се срещнем на същото място за още усилени надпревари и красиви победи”, каза той и благодари на организаторите, както и на местния Офроуд клуб 4х4 Павликени за подкрепата.
Много награди бяха осигурили организаторите за победителите в отделните класове. Победители в клас “Open стандарт” станаха Методи Тодоров/Венцислав Симеонов от Монтана, следвани от Ивайло Велчев/Виктор Стоянов (Габрово) и Венцислав Симеонов (Монтана). На “Open прототип” първи са Николай Митков/Ахмед Сайдиев – Моравица/Брезница, следвани от Перо Баиров/Мартин Методиев от Панагюрище и Христо Меранзов/Кирил Киров от Нови хан. В клас “Trial прототип” спечелиха Милен Златев/Тихомир Тихов от Ямбол, следвани от Цветан Найденов/Христо Александров от Монтана и Тонислав Христов/Здравко Дамянов от Плевен. Победители в “Trial модифициран” станаха Бени Бенев/Петър Марковски от Нови Искър, пред Румен Манолев/Захари Манолев и Янко Попов/Емил Тодоров от София. В клас “Trial промодифициран” първи са Кристин Заимов/Костадин Гергьовски от Смилян, следвани от Борислав Любенов/Иван Еленков от В. Търново и Антон Донев/Даниел Донев от Сливен.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново