“Лудогорец” се сдоби с фенклуб в Свищов, предстои и в Лясковец

Публикувано на чт, 7 апр. 2016
263 четения

Новоучреденият фенклуб на “Лудогорец” в Свищов получи съдебна регистрация. Церемонията по неговото откриване беше в крайдунавския град и в нея участие взеха изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев, капитанът Светослав Дяков и Георги Терзиев.
Идеята за основаване на фенкуб на “Лудогорец” в Свищов е възникнала сред академичната общност в града. 40 привърженици на “орлите”, сред които преподаватели, декани и ръководители на катедри в Стопанската академия “Димитър А. Ценов” присъстваха на церемонията по учредяването в средата на миналия месец.
След откровена дискусия по редица въпроси феновете на “Лудогорец” в Свищов обещаха подкрепа във всички мачове на любимците си и си пожелаха да ги видят отново в групите на европейските клубни турнири. Дяков гарантира, че заедно с футболистите ще направят всичко възможно да зарадват привържениците със спечелването на титлата за пети пореден път и пробив в европейските клубни турнири.
Новоучреденият фенклуб в лицето на председателя си Христо Дочев получи от Ангел Петричев сувенири и рекламни материали на любимия отбор.
“Лудогорец” има фенклубове в Разград, София, Варна, Бургас, Лозница, Завет, Попово, Сандански, Дупница и Лондон.
Предстои откриване на фенклуб в Лясковец, който ще обедини феновете на “орлите” от Велико Търново, Горна Оряховица и други населени места в региона.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново