“Локо” представи тима за новия сезон

Публикувано на вт, 27 юли 2021
186 четения

“Локомотив” (ГО) представи отбора си за новия сезон пред своя публика в мач със съименниците си от Дряново. Преди началото трима свещеници отправиха молитва за здраве и успехи на футболистите през новия сезон. Горнооряховският тим ще разчита на вратарите Ивайло Петков, играл за “Етър”, “Миньор” (Раднево) и “Павликени” и Зехнур Чаушев – юноша на “Локомотив”, който идва направо от младежкия отбор.
В защитата “Локомотив” ще разчита на Илиян Илиев, играл за “Левски” (Карлово), “Павликени”, “Янтра” (Гб) и “Локомотив” (Др); Али Ахмед, играл за “Несебър” и “Нефтохимик”; Емил Копаранов, играл за “Етър”, “Черноморец”, “Монтана”, “Любимец”, “Добруджа” и “Академик”; Станимир Андреев, юноша на “Локо”, играл за “Трявна” и “Севлиево”; Стефан Иванов, Валентин Петров и Звезделин Бончев идват направо от юношеския отбор на “Локомотив”.
Полузащитници и нападатели: Красимир Гавазов е юноша на “Локо”, играл още за “Етър”, “Ботев” (Вр) и “Павликени”; Ивайло Велчев също тръгва от ДЮШ, играл е за “Бургхайм” (Германия), “Академик” и “Павликени”; Явор Генчев се връща в “Локомотив” отново, след като мина през последните години през “Севлиево”, “Локомотив” Дряново и “Академик”. Преди това е играл за “Етър” и “Вихрен”; Георги Колев също е играл за “Локомотив” в миналото и след това е минал през “Локомотив” Дряново и “Академик”. Играл е също така за “Етър”, “Севлиево”, “Добруджа”, “Спартак” (Вн). Александър Узунов, играл е за “Етър”, “Трявна” и “Павликени”; Никола Какамъков тръгва от ДЮШ, играл е за “Видима”, “Берое” и “Павликени”.
Следват седем момчета, които идват директно от юноши старша на “Локо”, но част от тях вече имат опит и във Втора лига миналия сезон – Тодор Бакърджиев, Владимир Янков, Кристиян Дечев, Николай Дочев, Кирил Димитров, Александър Краев и Янислав Цачев, който вече се разписва в почти всеки мач на отбора си. Накрая е голмайсторът досега в контролите Димитър Байдаков, който също е познат на феновете с престоя си в “Локомотив”. Той е играл за “Етър”, “Несебър”, “Любимец”, “Етър II”.
След представянето горнооряховци срещнаха “Локомотив” (Дряново) и спечелиха с 3:1. Момчетата на Марин Байчев се хвърлиха директно в атака и откриха още в 3-ата минута след хубаво извеждане от Емил Копаранов към Янислав Цачев.
Юношата на “Локо”, както и Георги Колев, пропуснаха от чисти позиции да се разпишат. Николай Иванов изравни резултата в 30-ата минута след отличен удар от въздуха. Гостите бяха близо и до втори гол, но Чаушев изби шут на Николай Енев. В края на полувремето Красимир Гавазов имаше шанс да се разпише, но изстрелът му мина над вратата.
През втората част двамата треньори пуснаха в игра всички футболисти, записани в тимовия лист. Цачев засече центриране на Валентин Петров, но стражът на гостите изби. Нов изстрел на Цачев бе спасен от вратаря на дряновци. В 63-та минута Явор Генчев с плътен удар направи резултата 2:1, а Янислав Цачев с глава оформи крайното 3:1 в 72-та минута.
В стартовия състав на “Локомотив” започнаха Зехнур Чаушев, Стефан Иванов, Емил Копаранов, Ивайло Велчев, Али Ахмед, Явор Генчев, Александър Узунов, Никола Какамъков, Красимир Гавазов, Янислав Цачев, Георги Колев. После влязоха и всички останали футболисти.
На 31 юли в Свищов е последната контрола преди началото на първенството. Първият мач на “Локо” ще е с “Първа атомна” в Козлодуй на 7 август от 18 часа.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново