“Локо” почва серия от домакинства с мач срещу лидера “Поморие”

Публикувано на пт, 20 Ное. 2015
398 четения

Поредица от четири домакински мача един след друг започва горнооряховският “Локомотив”. До необичайната серия се стигна, след като Българският футболен съюз реши да премести първите два пролетни кръга още тази есен. “Локо” (ГО) бе стартирал първенството в “Б” група с две поредни гостувания на “Ботев” (Гълъбово) и “Септември” (Симитли), а сега ще ги приема у дома на 28 ноември и 5 декември.
“Железничарите” извадиха късмет и при жребия за 1/4 финалите за купата на България, в който на 9 декември ще приемат “Монтана” в един мач с елиминации.
Преди това обаче локомотивци очакват най-сериозното си изпитание. Утре на градския стадион в Горна Оряховица те приемат водача в класирането на “Б” група “Поморие”. Съперникът има 33 точки, като до момента е само с една загуба. “Черно-белите” са трети с 6 точки по-малко, но при победа ще се доближат максимално близо до челото.
Рефер на мача, който е в събота от 14:30 ч., е Цветан Кръстев от Варна с асистенти Александър Атанасов и Димо Вълчев. Четвърти съдия е Румен Христов от Плевен, а съдийски наблюдател – Валентин Костов.
“Играем с лидера в групата и никой не се заблуждава, че ще ни е лесно. За този мач няма нужда от допълнителна мотивация на играчите. Красен Трифонов и Атанас Димитров са вече в строя, но има и други с леки контузии, дано до събота се оправят. Излизаме за победа”, заяви Сашо Ангелов.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново