“Локо” (ГО) закрива сезона в сряда

Публикувано на вт, 11 юни 2013
185 четения

В сряда ще бъде закрит сезонът за горнооряховския “Локомотив”. На сбирката ще стане ясно кои напускат отбора и кои остават, заяви старши треньорът Димитър Печикамъков. Той каза, че ако даден играч има предложение от отбори от професионалния футбол, няма да пречи на развитието му.
Говори се, че по-добри отбори ще си търсят голмайстора Тихомир Кънев, вратаря Александър Димов, братята Явор и Любомир Генчеви, но на този етап още нищо не е сигурно.
Тази пролет тимът направи изключително представяне след селекцията на паузата. “Железничарите” записаха 8 победи, едно равенство с “Левски-2007” (Левски) и допуснаха загуби само от “Локомотив” Мездра (точно преди да бъде изваден, но резултатът се зачита) и “Ботев” (Козлодуй). Това позволи на горнооряховци след кошмарната есен, в която взеха само една победа, да се изкачат в първата половина на таблицата и да завършат на шесто място в крайното класиране.
Клубът, който вече е общински, бе подсигурен финансово и всичко заработено от футболистите е платено, увери Димитър Печикамъков. Той разпуска отбора до 8 юли, когато локомотивци се събират за първа тренировка за новото първенство.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново