“Локо” (ГО) взе точка от “Нефтохимик”

Публикувано на ср, 23 Ное. 2016
141 четения

“Нефтохимик” и “Локомотив” (ГО) направиха 1:1 в последния мач от 14-ия кръг на Първа лига. 223ата тима изиграха здрав мач на “Лазур”, който обаче не излъчи победител. В 11-ата минута домакините стигнаха до първата интересна ситуация в мача. Иван Вълчанов пробва далечен удар от въздуха, но топката мина покрай вратата на Банков. В средата на първата част гостите излязоха напред в резултата. Атанас Фиданин направи самостоятелен рейд, навърза няколко защитници на домакините и излязъл сам срещу вратаря Янко Ангелов, не сгреши – 0:1.
В 30-ата минута “железничарите” можеха да нанесат своя втори удар в мача, но Мартин Кавдански пропусна да засече центриране отляво. До края на първата част преобладаваха острите сблъсъци на терена, а головите ситуации липсваха.
В 56-ата минута Костадин Хазуров се измъкна от опеката на бранител на “Локомотив” и отправи шут с левия крак. Той обаче беше отразен с вещина от Николай Банков, който предотврати попадение. В 68-ата минута “Нефтохимик” стигна до гол чрез Любомир Божилов, който обаче беше отменен от Ивайло Стоянов заради засада. Така се стигна до 72-ата минута, когато бургазлии изравниха. Точен с първото си докосване бе появилият се минута по-рано Станислав Маламов, който вкара с глава, възползвайки се от грешка в противниковата отбрана.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново