“Локо” (ГО) с първа победа и у дома, Владислав Мирчев с приз за 300 мача

Публикувано на пн, 9 Ное. 2020
125 четения

Втора поредна победа и първа за сезона на своя стадион записа “Локомотив” (ГО), който удари с 3:0 “Септември” (Симитли). Успехът позволи на “черно-белите” да съберат вече 10 точки и да приближат отборите от средата на класирането.
Преди началото на мача председателят на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности в ОбС Георги Бижев връчи фланелка с № 300 на Владислав Мирчев, който вече има 300 мача в професионалния футбол. Фланелка № 50 пък получи Петър Чалъков, който в миналия кръг срещу “Янтра” изигра 50-ия си мач с екипа на “Локомотив”. Заради натрупани жълти картони Чалъков не игра срещу “Септември”, но от следващия мач отново е на линия.
Владислав Мирчев, който вкара два гола на “Янтра”, и сега се разписа и сам си направи подарък за юбилея. В 38-ата минута той прати топката в мрежата на гостите и даде преднина, която се запази през първата част.
Надмощието на горнооряховци продължи и в 65-ата минута Джунейт Яшар до голяма степен реши нещата с второ попадение. Пет минути по-късно Даниел Стоянов оформи крайното 3:0.
Втората добра новина от клуба е, че излязоха резултатите от задължителните тестове за коронавирус и “Локомотив” няма нито един заразен играч или служител.
“Локо” (ГО): Христов, Таушанов, Стоянов, Гьонов, Цанков, Иванов, Яшар, Райчев, Стефанов, Митев, Мирчев.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново