“Локо” (ГО) продължава без пуснат гол вече в 5-и пореден мач

Публикувано на пт, 8 мар. 2013
290 четения

Бончо Генчев и Печикамъков са доволни от играта. сн. А. ПЕТРОВ

Без допуснат по време на предсезонната си подготовка гол във вратата си продължава съставът на “Локомотив” (ГО). Вече в пета контрола “железничарите” опазиха мрежата си суха и показват, че отборът им няма да има нищо общо с този от есента, когато едва креташе в групата.
Този път обновеният горноряховски тим завърши 0:0 при гостуването на втородивизионния ФК “Шумен”, като може и да съжалява за това, че не спечели контролата.
Домакините започнаха в началото с резервите и бяха тотално надиграни от “железничарите”. Пропуски да открият резултата направиха Тихомир Кънев, Любо Генчев, Явор Генчев и Мартин Иванов. Любомир Генчев все пак вкара, но голът му бе отменен поради засада, каквато според изпълнителния директор на “Локо” (ГО) Бончо Генчев не е имало.
През втората част шуменци смениха футболистите си с титулярите, а гостите вече бяха поизморени, но издържаха. “На практика те имаха едно голово положение, а ние две. Вратарят им спаси удар с глава на Явор Генчев, после Кънев проби отляво и стреля остро по диагонала, като не му достигна съвсем малко точност, за да вкара. Много съм доволен от представянето на отбора, смятам, че сме на верния път, а и резултатите ни го показват”, обобщи Бончо Генчев.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново