“Локо” (ГО) приема днес “Дунав” в 1/8 финал за Купата на България

Публикувано на ср, 29 окт. 2014
522 четения

Горнооряховският “Локомотив” излиза днес в първи осминафинален мач от турнира за Купата на България. “Железничарите” приемат “Дунав” (Русе), който е аматьорският представител на Североизточната “В” група.
Първата среща е днес от 14:00 ч. на стадион “Локомотив”, а реваншът е на 3 декември в Русе.
Още след тегленето на жребия старши треньорът Сашо Ангелов определи “Дунав” като неудобен и неприятен противник. “Предпочитах да докараме в града отбор от “А” група, но явно, че ако това стане, ще е напролет”, заяви Ангелов.
“Локо” (ГО) ще подходи сериозно към мача и наставникът ще разчита на основния си състав. Контузени и наказани футболисти няма.
В Горна Оряховица положиха сериозен труд в последните няколко дни по почистването на терена от обилния сняг. “Хвърлихме доста усилия, но теренът ще бъде напълно готов за мача. Надявам се да бием и отново да зарадваме нашата публика”, коментира президентът на клуба Бончо Генчев.
Съдийската комисия определи нарядите за първите осминафинални срещи. Варненският рефер Радан Мирянов ще ръководи 1/8 финала между “Локомотив” (ГО) и “Дунав”. Асистенти на Мирянов ще бъдат Милен Станев и Димо Вълчев, а четвърти съдия е Димитър Желязков.
Дербито между пловдивските “Локомотив” и “Ботев” бе поверено на Никола Попов от София. Станислав Тодоров от Шумен ще свири “Монтана” – “Левски” на стадион “Огоста”, а габровецът Георги Йорданов получи сблъсъка между “Черно море” и “Славия”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново