“Локо” (ГО) поведе с 3:1 на “Левски” и падна с 3:5, с претенции към реферите

Публикувано на ср, 30 мар. 2016
157 четения

“Локомотив” (ГО) загуби домакинството си срещу “Левски” от първенството на елитната юношеска група U19 с 3:5, като след мача изрази сериозни претенции към съдийството. Домакините претендират за два гола от засада, признати на “Левски”, неотсъдена дузпа в тяхна полза и още няколко спорни ситуации.
Срещата започна с гол за домакините още в 5-ата минута, реализиран от Даниел Йорданов. В 9-ата минута последва изравняване на резултата, като локомотивци са предоставили записи, от които се вижда, че голът е от засада. В 15-ата те отново поведоха с гол на Пламен Иванов, а малко след това резултатът стана 3:1 с попадение на Янек Кирилов. Блестяща атака направи Людмил Иванов, който сам преодоля няколко защитници на “сините” и изведе на празна врата голмайстора на отбора.
Последните минути на първото полувреме бяха за гостите и те успяха да изравнят за 3:3. В 62-ата минута домакините претендираха за дузпа, но тя така и не беше отсъдена. 4 минути преди края на мача отново от засада “Левски” дръпна с един гол аванс, а в последната минута бе оформено и крайното 3:5.
“Безспорно допуснахме грешки, но отборът игра много силно срещу един от най-добре организираните клубове в България. Не мога обаче да се съглася с поредната несправедливост срещу нашия клуб. Не е нормално да идват съдии, които да правят всичко по силите си, за да не позволят марката “Левски” да загуби от “Локомотив”. Напомням на господата в жълто, че зад играта на отбора ни стоят труд и усилия, достойни за уважение. Напомням им също така, че марката “Локомотив ГО” е градена в продължение на десетки години, почти колкото и “Левски”, и те нямат абсолютно никакво право да се подиграват с нея. Напомням им, че съдиите са на терена, за да помагат на футболната игра, а не да решават крайния резултат. Благодаря на нашите момчета за себераздаването, гордея се, че надиграха един от най-силните отбори”, заяви треньорът
на “Локо” Мирослав Гавазов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново