“Локо” (ГО) не успя да спре “Бързи и яростни”

Публикувано на вт, 15 Дек. 2020
114 четения

Горнооряховският “Локомотив” опита, но не успя да спре лидера в касирането на Българската баскетболна лига дивизия Център в “А” група. Мачът му срещу плевенските “Бавни и яростни” се игра в баскетболната зала на стадион “Ивайло” без публика и при спазване на всички противоепидемични мерки.
Локомотивци започнаха силно първата четвъртина и с тройка на Венци Ников поведоха в резултата. Радостин Папазов добави две точки за 5:0, преди гостите да върнат един кош. Играта продължи да е двуостра и частта завърши 17:13 за “черно-белите”. Вторите десет минути също бяха оспорвани, като “Бавни и яростни” успяха да ги спечелят с 8:11 и полувремето приключи 25:24 за “Локомотив”. Плевенчани нанесоха удара си в третата четвъртина, която взеха с 8:19. “Железничарите” натиснаха в последните десет минути, в които надделяха с 16:12, но не успяха да стопят разликата в точките и загубиха срещата с 49:55.
Данаил Киров с 18 точки бе най-резултатен за локомотивци, за които пълни 40 минути изигра ветеранът Пеньо Нацкин, спечелил 10 борби и направил 4 асистенции. Радостин Папазов записа в актива си 10 точки, Фуруа Брендакс – 9 т. и осем борби. С 11 борби и 4 точки приключи срещата Кристиян Нацкин.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново