“Локо” (ГО) направи 1:1 с “Чорлуспор”

Публикувано на пт, 30 ян. 2015
215 четения

Равенство направи горнооряховският “Локомотив” в първата си контрола, играна в Турция. “Железничарите” играха в град Чорлу с местния “Чорлуспор” и завършиха 1:1, като по думите на техния президент Бончо Генчев са изпуснали победата.
Мачът се игра на перфектен терен с изкуствено покритие. Локомотивци започнаха активно и след една от поредните атаки в 30-ата минута при едно разбъркване Любо Генчев намери брат си Явор и той откри резултата – 0:1.
Домакините от “Чорлуспор” успяха да възстановят равенството десетина минути по-късно. През втората част “Локо” (ГО) можеше да стигне до победата. Антоний Балъков направи два пропуска, първият от които отблизо пред опразнената врата.
Два бързи пробива на Любомир Генчев завършваха с голове, но те бяха отменени от турските рефери с несъществуващи според хората от “Локо” (ГО) засади.
Втората контрола на локомотивци е в неделя от 15 ч., когато срещат “Генчеперлю”. Отборът ще остане в турския курорт Кумбургаз до 5 февруари, когато се прибира у дома. Както вече писахме, “железничарите” обявиха, че се готвят при перфектни условия като база, хотел и настаняване.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново