“Локо” (ГО) играе днес контрола у дома с “Ботев” (Гълъбово)

Публикувано на пт, 3 апр. 2015
139 четения

Контрола срещу “Ботев” (Гълъбово) насрочи за днес ръководството на горнооряховския “Локомотив”. За втора поредна седмица “железничарите” по програма почиват, след като първо имаше пауза в шампионата на “Б” група заради европейските квалификации, а сега пък “Локомотив” не играе заради служебната победа с 3:0 над отказалия се от участие “Раковски”.
Миналата седмица планираната проверка с “Хасково” пропадна, но сега горнооряховци успаха да си намерят съперник – “Ботев” (Гълъбово). Приятелската среща е днес от 17:00 ч. на стадион “Локомотив” в Горна Оряховица.
“Радвам се, че тимът от Гълъбово се съгласи да направим мач. С тази контрола ще спасим положението, защото 20 дена без мач не е добре. Не че сме почивали досега, но въпросът е подготовката да е на равнището, което трябва”, заяви старши треньорът Сашо Ангелов.
Локомотивци подновявят официалните битки в четвъртък, 9 април, когато гостуват на “Черноморец” (Бургас) в мач от 21 кръг на “Б” група. “Готвим се за сериозен съперник. Въпреки че има много малък актив, “Черноморец” може да се похвали с много качествени футболисти, с богат опит в “А” група и добър треньор, няма нищо общо с есенния полусезон. Така че няма да подценяваме никого, излизаме на сто процента”, допълни Сашо Ангелов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново