“Локомотив” (ГО) би като гост с 2:1 “Нефтохимик”

Публикувано на пн, 30 окт. 2017
167 четения

Горнооряховският “Локомотив” взе втора поредна победа в първенството на втория ешелон, като обърна с 2:1 аутсайдера “Нефтохимик” (Бургас).
“Шейховете” първи поведоха в резултата – в 37-ата минута Кирил Личев намери Даниел Стоянов, който се разписа за 1:0 от добра позиция. Веднага след това гостите имаха добра възможност да изравнят. Георги Чукалов получи пас отдясно и надбяга защитата на домакините. Той навлезе в наказателното поле и стреля, но топката мина над напречната греда. В 53-ата минута “Локомотив” вкара гол, който не бе зачетен от главния арбитър заради засада. Старши треньорът на гостите Александър Димитров, несъгласен с решението на съдията, допусна репликиране и агресивно поведение, за което бе изгонен.
В 70-ата минута Деян Христов след разбъркване успя да изравни за 1:1. Всичко се реши в самия край на мача – в последната минута Ивайло Тодоров попари бургазлии с гол за 1:2. Така във втори пореден мач Тодоров със свой гол носи победата на “черно-белите”, след като вкара и за 1:0 при победата над “Локомотив” (София) в миналия кръг.
След почивката обаче локомотивци направиха пълен обрат. В 70-ата минута капитанът Мариян Иванов успя да изравни за 1:1. Всичко се реши в самия край на мача – в последната минута Ивайло Тодоров попари бургазлии с гол за 1:2. Така във втори пореден мач Тодоров със свой гол носи победата на “черно-белите”, след като вкара и за 1:0 при победата над “Локомотив” (София) в миналия кръг.
В следващия кръг на 4 ноември тимът приема от 17:30 ч. “Черноморец” (Балчик).
“Локомотив” (ГО): Кацарев, Казаков, Тодоров, М. Иванов, Николов, Идризов, Мичев, Ндонгала, Любомиров, Чукалов, Христов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново