“Болярчета” есенен първенец на Футбол 5 с 11 поредни победи

Публикувано на пн, 30 окт. 2017
242 четения

Отборът на “Болярчета” стана безапелационен есенен първенец в първенството на Футбол 5, зона Велико Търново и Габрово, за деца, родени 2009 година. Възпитаниците на треньора Десислав Божков срещнаха в дербито на полусезона в Габрово ДЮФК “Янтра 2013”, като до този кръг двата отбора имаха пълен актив от по 10 победи.
В истинско дерби, в което габровци поведоха с 2:0, “Болярчета” направиха пълен обрат и грабнаха победата с 2:4, която им осигури заслуженото първо място след есенния дял от шампионата.
Много публика, доста емоции и добър футбол на двата отбора белязаха мача. “Янтра-2013” набързо поведе с 2:0, великотърновци върнаха един гол и първата част завърши 2:1. “През втората част децата вече се успокоиха и заиграха играта, която си играят с пасове и комбинации. Втората част приключи при 2:2, а в третата вкарахаме още два гола и спечелихме с 2:4. “Спарта” разгроми с 5:1 “Орловец”, без да им даде никакъв шанс, и е в шестицата. Всички деца от двата отбора изиграха страхотно първия дял от първенството. Доволен съм абсолютно от всички. Всички се стараеха да играят футбол, което ме прави щастлив и удовлетворен от работата, защото е по-важното от това дали сме били с 20 гола, или с два”, коментира треньорът Десислав Божков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново