“Ло­ко­мо­тив Олимп” е вто­ри в го­диш­но­то кла­си­ра­не на Бъл­гар­с­ка­та фе­де­ра­ция по си­лов три­бой

Публикувано на пт, 16 ян. 2015
125 четения

Два клу­ба от об­ласт­та на­ме­ри­ха мяс­то в топ 8 на Бъл­гар­с­ка­та фе­де­ра­ция по си­лов три­бой за 2014 го­ди­на. За го­диш­но­то от­бор­но кла­си­ра­не на Фе­де­ра­ци­я­та се взе­мат под вни­ма­ние ре­зул­та­ти­те от три­те кръ­га на дър­жав­но­то пър­вен­с­т­во съ­от­вет­но с екип и без екип, от ев­ро­пейс­ко­то и све­тов­но пър­вен­с­т­во. “Ло­ко­мо­тив Олимп”, кой­то през 2013 го­ди­на за пър­ви път от 6 се­зо­на на­сам ос­та­на из­вън призьо­ри, се­га е от­бо­рен ви­це­шам­пи­он.
Гор­но­о­ря­хов­ча­ни наб­ра­ха 174 точ­ки и ос­та­на­ха на 11 пун­к­та от вър­ха, кой­то оку­пи­ра­ха със­те­за­те­ли­те по си­лов три­бой от “Цу­на­ми”. На тре­то мяс­то в от­бор­но­то кла­си­ра­не е “Ма­рек” със 171 точ­ки. “Олим­пия” (Мо­ра­ва) за­е­ма ос­мо мяс­то с 69 точ­ки. Въз­пи­та­ни­ци­те на треньо­ра Кольо Ко­лев от­с­тъ­пи­ха с три мес­та в кла­си­ра­не­то спря­мо 2013 го­ди­на.
От Бъл­гар­с­ка­та фе­де­ра­ция по си­лов три­бой обя­ви­ха ка­лен­да­ра на със­те­за­ни­я­та за та­зи го­ди­на. До­ма­кин на пър­вия кръг от дър­жав­но­то лич­но от­бор­но пър­вен­с­т­во за мъ­же и же­ни е за­ла “Ни­ко­ла Пет­ров” в Гор­на Оря­хо­ви­ца на 4 и 5 ап­рил.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново