“Лайтс” – “Епъл” днес във финал на турнира

Публикувано на пт, 2 февр. 2018
103 четения

“Лайтс” срещу “Епъл” (Джулюница) излизат днес във финала на зимния турнир по футбол в ДКС “Васил Левски”. Това стана ясно след полуфиналните двубои.
Тимът на “Лайтс” не допусна тази година изненада и спря победния ход на “Ресторанти Щастливеца”, при това по убедителен начин, като се наложи с категоричното 5:0. Пламен Костадинов откри резултата в 14-ата минута, а веднага след почивката Владимир Атанасов покачи на 2:0 и предреши крайния изход. Малко след това Емил Копаранов намери с отличен пас Бисер Пенчев, който направи 3:0. Самият Копаранов бе автор на четвъртия гол с премерен изстрел от дистанция. Крайното 5:0 оформи Свилен Василев в 36-ата минута.
Доста по-оспорван бе другият полуфинал, противопоставил отборите на “Епъл” (Джулюница) и “Мусала Брокер”. До победата с 2:1 стигнаха джулюнчани и заслужено ще играят на финал. Цветомир Додуров вкара за 1:0 в 14-ата минута. Този резултат се запази чак до 35-ата, в която вратарят на “Епъл” изчисти спорна топка, съотборниците му не реагираха адекватно и Валентин Тодоров я получи и изравни за 1:1. Радостта на “брокерите” обаче бе само за минута, защото с техничен удар Николай Николаев отбеляза победния гол за “Епъл”.
Така днес от 18:00 ч. в мач за 3-4 място се срещат “Мусала Брокер” и “Ресторанти Щастливеца”, а после от 19:00 ч. е двубоят за шампионската купа между “Лайтс” и “Епъл”. Веднага след това е и официалното награждаване.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново