“Етър” завършва проверките с мач срещу “Олимпия” (Любляна)

Публикувано на пт, 2 февр. 2018
173 четения

Етърци демонстрираха настроение преди вчерашната си тренировка.

Последна проверка предстои днес на футболистите на “Етър” в Анталия. “Виолетовите” срещат втория в първенството на Словения – “Олимпия” (Любляна). Мачът ще се играе от 16:30 ч. българско време (17:30 ч. местно) на стадиона на Sentido Zeynep Belek в Белек. Двубоят ще бъде предаван пряко по канала на “Олимпия” на адрес: https://www.youtube.com/user/nkolimpijatv.
Футболистите и спортно-техническият щаб се готвят с настроение по време на лагера си в Анталия. Главният мениджър Красимир Балъков сподели, че натоварванията в този етап от подготовката са много големи, но футболистите превъзмогват трудностите и се влагат сериозно и в контролите. Резултатите от проверките също дават отражение на настроението на играчите – след загубата с 3:4 от “Лех”, като водеха с 3:1 до почивката, последва реми с “Железничар” (Сараево), а след това и победа над “Стумбрас” (Литва). Така равносметката досега от всички контроли е 2 победи, 1 реми и 1 загуба. А настроението в целия екип личи и от отборното селфи преди вчерашната тренировка на тима.
В събота “Етър” пътува обратно за България, където ще проведе последния етап от подготовката си. На 10 февруари от 14:00 ч. е и последната контрола срещу “Литекс” на стадион “Ивайло”, преди която ще бъде официалното представяне на тима.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново