“Етър” започва да работи със 150 деца от детските градини

Публикувано на ср, 22 окт. 2014
481 четения

Идеята “Етър” спечели още 150 деца - този път от детските градини.

150 деца от детските градини във Велико Търново вече са част от “Етър”. Клубът подписа договори с градините в кв. “Бузлуджа”, “Колю Фичето” и “Картала” и започва работа с малчуганите. След като вече треньорите работят с най-малките ученици, набор 2008 и 2009 г., и предстои сформирането на група за девойки до 14 г., клубът обхваща и детските градини.
С тях ще работи Любослав Витанов, а ще му помагат новите попълнения в представителния тим Тихомир Кънев и Емил Копаранов. Александър Нанков и треньорите посетиха днес Целодневна детска градина “1 юни”, където бяха посрещнати от малчуганите. 5-годишните момченца посрещнаха въодушевено играчите и започнаха да обясняват кой умее да рита топката по-силно. Особено ги впечатли ръстът на Копъра, който им обясни сериозно, че ако искат да пораснат големи, трябва да ядат и да бъдат послушни. Витанов, Кънев и Копаранов лично им облякоха виолетовите фланелки с емблемата на “Етър”, след което им дадоха и футболни топки.
“Искаме да ангажираме децата от най-ранна възраст с “идеята “Етър”. Всяко дете ще получи виолетова фланелка и ще може да се занимава с нашите наставници. С ангажирането и на имена като Кънев и Копаранов за идеята показваме нашето сериозно отношение към детско-юношеската школа на “Етър”, коментира президентът на клуба Александър Нанков. Информация родителите ще могат да получават на тел. 0877 394171.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново