“Етър” вековен! “Етър” на 100!” ехтя на Митичния “Ивайло”

Публикувано на чт, 25 апр. 2024
273 четения

Всички футболисти на “Етър” – цялата детско-юношеска школа, първият отбор, треньори, фенове се събраха на 24 април на стадион “Ивайло” и пяха заедно на Митичния, за да почетат вековния юбилей на “Етър”. Младите “виолетови” таланти се снимаха пред юбилейния надпис “Етър вековен”, изрисуван по съвместна инициатива на Фен клуб “Етър” и ОП “Спортни имоти и прояви”. Именно мотото “Етър” вековен” обедини всички.
“100 години слава, величие, чест, себеотрицание и борба! Но и 100 години несправедливост, битки, възходи и падения! Няма по-голяма чест и достойнство да си от Велико Търново и да подкрепяш “Етър” в добро и лошо… Ние сме живите преносители на историята и ако дядовците ни се бяха отказали още тогава, нямаше да ни има днес.
Благодарим на всички онези истински мъже през годините, които се биха по терените и извън тях, защитавайки цветовете на единствените славни виолетови в България! Този юбилей е за всички вас”, заявиха феновете, иницирали съвместното мероприятие с детско-юношеската школа на великотърновския клуб. А огромната обща снимка остава за следващите 100 години!
Анатоли ПЕТРОВ, сн. Р. ГРЪНЧАРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново