“Етър” U17 отстъпи с 1:4 на “Черно море”

Публикувано на чт, 25 апр. 2024
24 четения

Юношите на “Етър” загубиха с 1:4 от “Черно море” в поредния 23-ти кръг на елитната U17 група. Варненци имаха превъзходство и решиха мача с три гола още през първата част.
Още в 16-ата минута след центриране от корнер и засечена топка на задна греда “Черно море” поведе с 0:1. Нови два гола, паднали само за една минута, съвсем решиха срещата. В 30-ата минута капитанът на гостите Ивайло Димитров отблизо удвои, а веднага след центъра отново той се измъкна и с удар в близкия ъгъл направи резултата 0:3. “Виолетовите” натиснаха в началото на втората част, като удари отправиха Радослав Найденов и още негови съотборници. Варненци обаче стигнаха и до четвърти гол. След центриране на Цветомир Траянов отляво Преслав Денев вкара почетното попадение за младите “боляри”.
Етърци, които тази пролет още нямат победа и са с едно реми и 6 загуби, заемат 14-ото място с актив от 20 т., но са далеч от последните два в класирането “Дунав” и “Спартак” (Пл), с които имат директни мачове към края на първенството. В следващия кръг “Етър” U17 гостува на “Ботев” (Пловдив).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново