“Етър” свиква Общо събрание в неделя, избира нова управа

Публикувано на пт, 17 юни 2016
238 четения

Общо събрание на “Етър” предстои в неделя, като се очаква на него да бъдат гласувани промени сред членовете на клубната управа. Сбирката е насрочена заради изтичането на досегашния мандат.
Отчет на дейността на Управителния съвет през досегашния мандат е заложена в първа точка на дневния ред. Втората точка предвижда промяна на сдружението. В момента то е Сдружение с нестопанска цел “Футболен клуб Етър Велико Търново”. Проектът е занапред клубът да носи името “ФК Етър ВТ”.
Третата точка в дневния ред на Общото събрание е свързана именно с промени в клубната управа и избор на нови ръководни органи. Тя включва освобождаване на досегашните членове на управата и избиране на нови ръководни органи на великотърновския клуб.
Междувременно отборът на “Етър” U15 бе наказан сериозно за инцидентите по време и след мача с “Левски” в Самоводене от 1/8 финалите на първенството. Дисциплинарната комисия на БФС излезе с решение, в което налага персонални наказания и парична глоба на клуба.
Ето всички решения:
За брутално поведение, на основание чл.22, ал.1, б.З, колонка 5 и във връзка с чл.16, ал.2 ДК наказва Николай Лазаров, състезател на ФК “Етър Велико Търново” със спиране на състезателни права за 1 срещи.
За брутално поведение, на основание чл.22, ал.1, б.З, колонка 5 и във връзка с чл.16, ал.2 ДК наказва Бранислав Ботев състезател на ФК “Етър Велико Търново” със спиране на състезателни права за 1 срещи.
За брутално поведение, на основание чл.22, ал.1, б.З, колонка 5 и във връзка с чл.16, ал.2 ДК наказва Лъчезар Георгиев състезател на ПФК “Левски” София със спиране на състезателни права за 1 срещи.
За нанесен побой в “района на стадиона”, на основание чл.37, ал.1, т.7, б.А ДК наказва ФК “Етър” Велико Търново с лишаване от домакинство за 2 срещи и имуществена санкция в размер на 1250 лева.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново