“Етър” ще защитава първото си място срещу “Поморие”

Публикувано на пт, 16 сеп. 2016
242 четения

Лидерът в класирането на Втора професионална лига “Етър” ще отстоява първото си място в домакинството срещу “Поморие”. Мачът на “виолетовите” е в събота, 17 септември, от 17:00 ч. на стадион “Ивайло”.
Етърци до момента натрупаха 22 официални мача без загуба и са в силна серия от 4 поредни победи във втория ешелон, които ги изведоха в челото. Въпреки това от клуба не подценяват съперника и се готвят за труден мач. Поморийци в последния кръг биха “Локомотив” (София) и заемат десетото място.
“Следващият ни съперник “Поморие” е много силен отбор, те имат футболисти и от “А” група. Ние ще играем мач за мач, като видим, че реално имаме потенциал и точков актив, вече можем да говорим за нещо по-крайно. Но не сме далеч от тази мисъл – “Етър” заслужава да бъде сред най-добрите, сподели още след победата над “Септември” старши треньорът Георги Василев.
Главен съдия на мача е Димитър Желязков с асистенти Радостин Шиков и Светослав Стойчев, четвърти съдия е Иван Пенчев, а съдийски наблюдател – Христо Недялков.
Билетите за предстоящия мач ще се продават през целия ден утре в офиса на ОП “Спортни имоти и прояви”, тъй като е работен ден, съобщи неговият управител Петко Павлов. Касите пред стадиона също ще бъдат отворени по-рано в 15 ч., за да няма опашки в последния момент преди мача. Интересът към срещата е голям и се очаква феновете масово да подкрепят “виолетовите”.
Проблем за “Етър” е, че трябва след този мач максимално бързо да възстанови футболистите си, защото още във вторник отново на стадион “Ивайло” възпитаниците на Георги Василев ще имат сериозно изпитание срещу “Нефтохимик” за купата на България.
Анатоли ПЕТРОВсн. Б. БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново