“Етър” се раздели с Вълчанов, върна си Гълъбов от ЦСКА

Публикувано на вт, 11 сеп. 2018
176 четения

Централният защитник на ЦСКА Пламен Гълъбов отново се завръща в “Етър”. Бранителят беше преотстъпен на “болярите” след споразумение между двата клуба.
Гълъбов ще играе под наем при “виолетовите” до края на 2018 г., съобщи административният директор на етърци Страцимир Тинчев.
22-годишният защитник през миналия сезон беше под наем в “Етър”, след което се върна в ЦСКА. Преди броени дни Гълъбов подписа нов договор с тима, а преотстъпването е с цел младият бранител да натрупа повече игрови минути.
Пламен Гълъбов ще ни бъде от голяма полза в защитата, заявиха от “Етър”. В същото време клубът се раздели по взаимно съгласие с халфа Иван Вълчанов и му пожелава успех занапред в състезателната кариера.
“Етър” ще приеме в следващото си домакинство “Берое” на 21 септември, петък, от 17:30 ч. на стадион “Ивайло”. Това стана ясно от публикуваната от Спортно-техническата комисия програма. Обявени бяха точните дати и часове за следващите 4 кръга от първенството на Първа лига, както и за мачовете за Купата на България.
“Виолетовите” гостуват в 1/16 финал за купата в Ловеч на местния “Литекс”. Мачът ще бъде на 25 септември, вторник, от 17:00 ч. на Градския стадион в Ловеч.
За етърци следва гостуване на “Локомотив” (Пловдив) на 30 септември, неделя, от 20:00 ч. на “Лаута” в десетия кръг. После на 7 октомври, неделя, приемат “Витоша” (Бистрица) от 14:30 ч. на стадион “Ивайло”, а в 12-ия кръг гостуват на ЦСКА в София на 21 октомври, неделя, от 20:00 ч.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново