“Етър” с шанс да отлепи от дъното

Публикувано на пт, 1 мар. 2024
401 четения

“Етър” ще опита да се отлепи от последното място в класирането в предстоящото домакинство срещу “Локомотив” (София). “Виолетовите” приемат “железничарите” в събота от 12:45 ч. на стадион “Ивайло”.
При евентуална победа те могат да задминат предпоследния “Ботев” (Враца), който има тежко гостуване на “Черно море”. Утрешният мач става възлов за “болярите”, защото само победа би запазила позиция, от която е възможно “отлепяне” от дъното. В момента “Етър” е с 10 т., врачани с 13, а пред тях е “Пирин” с 19. До края на редовния сезон на етърци предстоят гостувания и на двата директни съперника, а после отново ще се срещнат и в плейофите.
Изтече наказанието на халфа Мартин Моран, който се завръща в групата, както и Моузес Кандидус. Последен мач има да изтърпява само Кольо Станев, все още контузен е Крум Стоянов.
Георги Иванов от Благоевград ще ръководи двубоя с асистенти Георги Минев и Дарин Иванов. ВАР- арбитър е Димитър Димитров, а негов асистент Станислав Станев, съдийски наблюдател – Цветан Кръстев.
Локомотивци ще бъдат подкрепени от около 40-50 свои феновe, които ще влизат от страната на ул. “Филип Тотю” в сектора за гости. Билетите ще бъдат пуснати в продажба в събота в 10 ч. във фенмагазина на “виолетовите”, а в 11:15 ч. ще отворят двете каси от северната страна и тази от южната на стадион “Ивайло”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново