“Етър” приема в решаващ мач “Ботев” (Пд)

Публикувано на пт, 19 мар. 2021
121 четения

“Етър” приема “Ботев” (Пловдив) днес от 17:30 ч. на стадион “Ивайло” в решаващ за бъдещето си мач от първенството. Двубоят е решаващ за позициите на тима преди края на редовния сезон, тъй като е срещу пряк съперник в борбата за оцеляване. Етърци са последни с 16 точки, преди тях са “Ботев” (Вр) и “Монтана” с по 18, “Славия” с 19 и “Ботев” (Пд) с 20. Само победата ще върне великотърновския тим в тази група, в обратен случай отборът ще се закотви на дъното.
Главен съдия е Валентин Железов от Бургас с асистенти Димитър Русев и Димитър Стоилов, четвърти съдия – Валентин Станчев, а съдийски наблюдател – Георги Славов. И този мач ще бъде без публика по трибуните.
Кадрови проблеми отново мъчат “виолетовите” – нападателят Дани Младенов и бранителят Ерол Алкан не са възстановени и пропускат и тази среща. Надеждите са поне Мариян Иванов и Венелин Филипов да се възстановят и да попаднат в групата, но това до последно ще бъде под въпрос.
“Етър” трябва срещу “Ботев” (Пд) да вземе трите точки. Как и по какъв начин – това си остава за мен, екипа ми и за момчетата”, коментира старши треньорът Александър Томаш. Междувременно стана ясно, че наставникът на етърци ще изнесе онлайн лекция за ВТУ “Св. св. Кирил и Методий” на тема “Добрата подготовка и личностната мотивация – необходими крачки за успеха в спорта”. Тя ще бъде на 2 април от 13:00 ч. и ще бъде излъчена на живо във фейсбук страницата на университета.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново